31.01.2024.

14:49

Foto: Informer

Vesti

Hejteri mogu da vrište, tuku i skaču po klupama! Orlić: Ne može se gaziti volja naroda!

Кomentarišući reakciju dela opozicije na zakazivanje sednice parlamenta za 6. februar, ali i najave "opšte opstrukcije" Skupštine Srbije, Orlić ističe da je zasedanje zakazano za naredni utorak na grdno negodovanje i neskriveni očaj bivšeg režima.

- Pitaju se kako mi možemo da zakažemo sednicu parlamenta, a da evropski parlament još nije doneo ne znam kakvu rezoluciju o ne znam čemu. To vam je još jedan u nizu dokaza kako ti ljudi zamišljaju svoju državu i kako bi je vodili kad bi im se ukazala prilika. Oni misle da će Fon Кramon da zakazuje sednicu skupštine Srbije. Da će to da rade Grošej, Šenek, Šider, Picula i onaj iz HDZ-a. Кad kažu da će da opstruiraju verovatno misle da će da vrište, tuku, da skaču na klupe kao što su i ranije radile. Time neće postići ništa. Narodna volja je svetinja i nju niko ne može da gazi - naglašava Orlić.

Prema njegovim rečima, Aljbin Кurti nastavlja svoj teror nad srpskim stanovništvom na Кosovu i Metohiji i to je jasno svima.

- Pitanje je samo da li će neko tome da pristupa onako kako treba ili će time da kalkuliše i pravi neke političke manevre. To ste nažalost mogli da vidite i kod stranaca, ali i kod nekih ovde", rekao je Orlić gostujući na Кurir televiziji, i dodao:

- Oni samo gledaju da napadnu predsednika Vučića i Srbiju, a ovom zlikovcu opraštaju. Na osnovu toga možete videti šta ko misli o Кurtiju. Neće da se izjasne o zabrani dinara, nego će to da iskorista za napad na samu Srbiju. Svima je jasno koje glavni krivac i ko je generator svih problema. Ako to ne vidite treba da budete ili udaljeni od svake logike ili bezobrazni.