Autor: Informer.rs

02.02.2024.

09:35

Foto: ata images

Vesti

Je l' Viola zvala i Savu, Đilas bi se sigurno oduševio! Orlić razvalio opoziciju u 5 rečenica!

Kako su preneli tajkunski mediji, Kramonova je potpisala poziv u kom se funkcioneri "Srbije protiv nasilja" (SPN) pozivaju u Strazbur kako bi prisustvovali sednici Evropskog parlamenta (EP) na kojoj će se raspravljati o navodnim nepravilnostima na decembarskim izborima u Srbiji.

- Diskusija na panelu biće prilika da otvorimo dijalog o trenutnom stanju demokratije u Srbiji i adresiramo izazove nakon 17. decembra. Želela bih da naglasim važnost napora koje preuzima EP u očuvanju demokratije u Srbiji - piše u pozivu Viole Fon Kramon, preneo je niskotiražni tabloid Danas.

Informer

Na sve ovo osvrnuo se Orlić na platformi Iks, nekadašnjem Tviteru.

- Kad "veliki lideri" partija bivšeg režima dodu na balkon EP, postoji opasnost od sukoba na temu - gde će ko da sedne. Još kad padnu psovke, kojim su se častili međusobno u našoj skupštini iz istog razloga... Neće ih Fiola zvati ponovo. Nego, je li zvala Savu? Đilas bi se oduševio - naveo je Orlić podsećajući da u opoziciji trenutno vlada sveopšti rat između đilasovaca i lažnog ekologa Sava Manojlovića.

Kako je Informer već pisao, udar na Manojlovića otvorila je Marinika Tepić, desna ruka Dragana Đilasa i najpoznatija srpska preletačica koja se jako uvredila Manojlovićevim komentarima o njenom navodnom štrajku glađu.

Informer

Savo Manojlović koristi gotovo svaku priliku da nas napadne, Dragana (Đilasa) pod obavezno, na način i "argumentima" koje sam, moram priznati, čula samo od tih zekićki i radovanovića, Vučićevih tabloida i trbuhozboraca. Tvrdnja da je Dragan nas, njegove stranačke koleginice, naterao da štrajkujemo glađu da bi on imao mandat i imunitet, potpuno je uvredljiva za sve nas - zakukala je nedavno Tepićeva.

Njenom napadu na Manojlovića pridružio se i Zdravko Ponoš, o čemu smo takođe pisali.

Ponekad ti ljudi koji dolaze iz aktivističkog i nevladinog sektora su skloni da daju savete političkim strankama šta treba da se radi. To ne bude dobro primljeno jer ako misliš da možeš bolje - osnuj stranku. Ali to onda podrazumeva i deo odgovornosti izlaska na izbore i merenja koliko si uspešan u tome. Kad to radiš iz nevladinog sektora, onda ne polažeš račune nikome osim izvoru finansiranja! - rekao je Ponoš gostujući na tajkunskoj N1.