Autor: Informer.rs

05.02.2024.

21:02

Foto: Tanja Andric

Vesti

Dejan Bulatović: Za čiji interes radi Marinika Tepić?

„ Za građane nisam siguran, ali ja bih prednost ipak dao nekrunisanoj kraljici političkih manipulacija i obmana. Najpre je koke nosilje proglasila dilerima marihuane, a onda je, zagledana u pozicije i moć svojih zapadnih mentora poput Boba Menendeza, odlučila da digne lestvicu i potpuno uplovi u svoje i Đilasove fatamorgane, tvrdeći da će njoj i njenim kolegama neko nešto podmetnuti u prostorijama Narodne Skupštine. Oni koji proizvode nasilje i služe se obmanama tvrde da to sve radi neko drugi njima. Na žalost, začetnik i ideolog takve političke propagande i manipulacije bio je Jozef Gebels, a cena koju je svet platio za tu i takvu politiku dobro je poznata“, rekao je narodni poslanik sa liste „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“, Dejan Bulatović.
 
„Ko će Mariniki da podmetne nešto, zbog čega i šta konkretno ne znamo, a ne zna ni ona, jer nije imala vremena da bolje osmisli ovu ko zna koju u nizu glupost. Osvrćući se na sve afere koje je ovaj politički džuboks od političarke izbacio u javnost, počev od koka nosilja iz Vojne ustanove „Morović“, koje je optužila za dilovanje marihuane, preko napada na sve ozbiljnije državne institucije, predsednika Vučića i njegovog brata Andreja, zatim lažnog štrajka glađu, pa sve do najsramnijeg političkog poteza u istoriji srpske politike i njenog stavljanja potpisa na dokument koji jasno i nedvosmisleno kaže da su Srbi u celini genocidan narod, jedino što preostaje jeste konstatacija da takvu mržnju prema Srbiji nisu kroz istoriju pokazali ni njeni najgori neprijatelji“, konstatovao je Bulatović.
 
„Prva među političkim besramnicima i gubitnicima, Marinika Tepić bi, duboko sam ubeđen, više sreće imala u režiranju indijskih serija kojima se ne zna ni kraj ni početak, jer je svoju političku karijeru zasnovala na elementima bolivudskih sapunica – prevare, obmane, pronevere, izjave koje se graniče sa paranormalnim, koketiranje i saradnja sa najvećim neprijateljima i tako sve do patološke mržnje prema Aleksandru Vučiću, čoveku koji se pokazao kao kost u grlu Dragana Đilasa, Marinike Tepić i svih onih nazovi opozicionih političara, koji se nadaju ponovnom povratku na vlast i uništenju Srbije, koju su do 2012. godine opustošili poput najezde skakavaca. Ali ne, Marinika Tepić. Narod je rekao jedno veliko ne toj politici mržnje, laži i nasilja. Narod je odabrao da Srbija nastavi da se gradi i razvija, a ne da se pretvori u tamni vilajet kojim bi gospodarila miljenica Dragana Đilasa“, zaključio je Bulatović.