07.02.2024.

15:02

Foto: printscreen

Vesti

"Vlahinjo, nestaćeš, makar mi to bilo zadnje u životu"! Sanji Vulić mudžahedini prete zbog suđenja Dodiku!

Musa naziva Vulićevu "vlahinjom" i govori kako "pozivaju na njegovo hapšenje", te joj poručuje: "E, pa nećeš vlahinjo svetosavska, makar mi to zadnje u životu bilo".

Uz razne psovke, nazive "četnikuša", jedan nalog sa "Instragama" pod imenom "Danijel" poručuje i "ubrzo ćete nestati, i ta Republika Srpska se ukida ubrzo i doći će do rata, a prva si ti na meti".

Takođe, dodaje osoba iza ovog naloga da je "vrlo malo života ostalo i onima koji provociraju", a svoju poruku završava sa "tekbir".

Musa, lider političkog pokreta "Vjera narod država" zagovarao je okupljanje svojih pristalica ispred Suda BiH povodom suđenja predsjedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku i prijetio građanima koji Dodiku daju podršku.

Sanja Vulić prijavila je Policijskoj upravi Doboj prijetnje koje je dobila.

- Ne plašim pretnji iz Federacije BiH sve dok je MUP Srpske dobro organizovan. Ništa ne očekujem od pravosudnih institucija BiH. Nećemo dozvoliti da nas neko ućutka i otera, jer ovo su pretnje i srpskom narodu - istakla je Vulićeva.

Navela je da Bošnjaci žele incidente.

- Rade na razgradnji Dejtonskog sporazuma u sprezi sa američkom i britanskom ambasadom. Mi nećemo ćutati. Ne postoje prijetnje koje mogu nadvladati moj srpski ponos - navela je Vulićeva.