08.02.2024.

11:27

Foto: sns.org.rs

Vesti

Žarić Kovačević: Stefanović i ekipa gubitnika spremni su da prodaju državu!

"Žalosno je što su zarad alibija zbog poraza na izborima spremni da stave na kocku napredak i razvoj Srbije. Da bi seli u fotelje, spremni su da prodaju i državu i narod i ne libe se da to javno i kažu.

Već viđena stvar od strane Borka Stefanovića, ako se setimo da su za vreme njegove vlasti uvedeni granični prelazi prema teritoriji Kosova i Metohije, a upravo on je bio šef pregovaračkog tima. Prema tome, nastavlja se sa politikom zadovoljavanja ličnih želja i interesa na uštrb države koju bi trebalo svi da štitimo.

Sa druge strane, javno su priznali posle samog izbornog dana da nije bilo nepravilnosti i da njihovi članovi biračkih odbora nisu imali primedbe na zapisnike. Zaključak je jasan - gubitnici bez politike, mrzitelji Srbije i srpskog naroda, drže se za suknju stranaca od kojih očekuju da im omoguće da vladaju bez izbora i potpuno nelegitimno. Takođe je jasna i izborna volja naroda - da Aleksandar Vučić i Srpska napredna stranka nastave da vode zemlju put razvoja, napretka i krupnim koracima napred", napisalaje ona.