12.02.2024.

14:06

Foto: printscreen

Vesti

Ovaj snimak mora da pogleda svaki Srbin! Đilas svim silama brani teroristu Kurtija i ostale mrzitelje našeg naroda i naše zemlje!

Lider opozicionara koji ne mogu da prebole novi težak debakl na izborima Dragan Đilas otvoreno hvali Šidera, Fon Kramon, ali i samog Aljbina Kurtija, za koga kaže da je principijelan čovek, koji je zbog svoje želje za otuđenjem dela srpske teritorije proveo određeno vreme i iza rešetaka.

- Ja verujem u te ljude, verujem u priču o Evropi, ja verujem a vi te ljude možete da vidite - i Stefana Šeneha, i Šidera, i Violu fon Kramon... - rekao je Đilas na N1, pokazujući još jednom da su mu stavovi sa Aljbinom Kurtijem identični - samo da je protiv Srbije! 

Jer istim tim ljudima veruje upravo i Aljbiin Kurti! 

- Od svih tih (kosovskih stranaka) naprincipijalniji je ovaj gospodin Kurti. On se zalaže za svoje stavove o samoopredeljenju Kosova i zbog toga je bio u zatvoru jako puno godina - rekao je Đilas. 

Jasno je da oni veruju jedni drugima u kampanji protiv Srbije, a kome vi verujete? 

Da bi se domogao fotelje i prikupio još malo miliona Đilas je spreman na sve, pa tako i na otvorenu kampanju protiv svog naroda!

Pogledajte snimak i odlučite - kome vi verujete?