13.02.2024.

11:50

Foto: Privatna arhiva

Vesti

Malović: Milivojević opet targetirao Vučića kao potencijalnu metu

Saopštenje Branislava Malovića, člana Predsedništva SNS prenosimo u celosti: 

"Na društvenoj mreži "X" danas je bivši svinjar, bivši otporaš i samoproglašeni antikomunista Srđan Milivojević opet targetirao Aleksandra Vučića kao potencijalnu metu nazivajući ga lopovom, izdajnikom i šefom mafije. Bez obzira što za Srđana Milivojevića lično mislim da je najveći cirkuzant u poslednjim skupštinskim sazivima mislim da država i nadležni organi treba da reaguju povodom njegovih izjava, jer ovo nije prvi put da se bavi targetiranjem članova porodice Vučić.

Ovo što piše i radi Srđan Milivojević, koliko god se činilo naivnim, uopšte to nije. To je deo smišljenog plana gde u manje od 24 časa novinar plaćeničke televizije Nova S, izvesni Veljković sve navijače Crvene Zvezde nazove izdajnicima, malo nakon toga Marinika Tepić 6,5 miliona Srba proglasi malim i lažnim, jer valjda samo Evropska unija ima prave birače i to njih 400 miliona i na kraju se oglašava Milivojević sa spornim tvitom. 

Ovakvim delovanjem srpske opozicije i odnosom prema najvišim državnim zvaničnicima, ali i institucijama ove zemlje polako, ali sistematski svaki vid nenormalnosti postaje normalan i daje za pravo mnogim usijanim glavama da deluju suprotno zakonima Republike Srbije i potencijalno ugroze nečiju bezbednost"- poručio je Malović.