14.02.2024.

11:51

Foto: Informer/Beta

Vesti

Još jednom potvrđeno! Dragan Đilas, Marinika i ostali zloupotrebili tragediju u "Ribnikaru" u političke svrhe i radi ličnih interesa - Evo i dokaza!

Ko se borio protiv nasilja u Srbiji - Srđan Milivojević koji je pretio ubistvom porodici predsednika, Ćuta koji je pretio šamaranjem u Skupštini, Milovan Brkić koji je rekao da klinci treba puškama da reše sudbinu Srbije, Jovo Bakić koji je direktno pozivao na nasilje na ulici, Đilas koji je rodonačelnik rijalitija u Srbiji, i to u Pionirskom gradu, Mladen Obradović iz Obraza koji je krivično osuđen zbog izazivanja mržnje, Marinika, Dragana Rakić? Zaista?

I kako su se oni to borili protiv nasilja? Tako što su satima maltretirali sve ostale ljude da ne mogu slobodno da se kreću! Tako što na Vladu lepe plakat "Doživotna robija"! Tako što su hteli da promene vlast na ulici iako su članovi parlamenta, a vlast je spustila cenzus da bi mogli da uđu u isti taj parlament. 

Malo je pijeteta bilo prema žrtvama i njihovim porodicama i na prvom protestu, ali ga je svakako bilo.

Nažalost, ni jedan kasniji zahtev opozicije nije bio u vezi sa monstruoznim ubistvima u "Ribnikaru" i Mladenovcu, već su svi bili čisto politički motivisani.

Iskoristili su tragediju za najniže i najbesmislenije političarenje, a upravo je to sada dokazao (iako je odavno sve jasno) i tajkunski N1, koji je objavio vest sa suđenja povodom velike majske tragedije kada je maloleni Kosta K. usmrtio 9 svojih drugova i čuvara škole i nekoliko učenika teško ranio. 

Na N1 osvanuo je tekst sa naslovom: "Otac devojčice ubijene u „Ribnikaru“: Ovo što se desilo je propust roditelja"! 

Naime, otac Adriane Dukić, devojčice ubijene u masakru u OŠ "Vladislav Ribnikar", svedočio je na ročištu povodom masovnog ubistva.

Informer

 

On je pred sudom kazao da je to što se desilo propust roditelja! 

I šta ćemo sad?