Autor: Informer.rs

15.02.2024.

13:54

Foto: printscreen / ata images

Vesti

ZABRANITI VUČIĆA! To je jedini plan i program hejterske tzv. opozicije! Sad je i zvanično!

Da je to zaista tako najkonkretnije dokazuje današnja, najnovija "lista zahteva" Đilasovog "Proglasa". 

Oni, najpre traže reviziju i sastavljanje "tačnog biračkog spiska" (ništa sporno, i aktuelni birački spisak je potpuno tačan, puna dva meseca posle izbora nisu objavili nijedan dokaz za bilo kakvu neregularnost spiska), onda zahtevaju i overu svih potpisa kod notara i u sudu (već je i sad tako!?!), da bi "pod tri" došli do suštine: "U nazivu liste ne sme biti onoga ko nije kandidat", traži ‘Proglas’!?! 

Ovo, naravno, znači zabranu imena Aleksandra Vučića na izborima.

Zašto?

Informer

 

Pa, zato što je previše voljen, isuviše popularan u narodu, pa oni, bolesni hejteri, nikako ne mogu da ga pobede!?! Uostalom, Đilasov potrčko Đorđe Stanković lično je u Strazburu lobirajući za antisrpsku rezoluciju EP prošle nedelje rekao da je najvažnije zabraniti da se izborne liste u Srbiji zovu Vučićevim imenom!

I možda bi to i bilo u redu, možda bi tako i moglo, ali samo da nam gospoda hejteri prvo pokažu gde to u Evropi, gde to u civilizovanom, demokratskom svetu postoji tako zakonopravilo. Gde je to bilo kome od političara, od državnika zabranjeno da se kandiduje i da listi svoje koalicije ili stranke "pozajmi" svoje ime?!

Gde je to i kada bilo?

Pa, nikada i nigde. I neće biti ni u Srbiji. 

Aleksandar Vučić je naš predsednik i ogromna većina građana Srbije glasa za njega i njegovu politiku. A vi, hejteri, ko vam brani, slobodno svoju čistu nazovite Đilas, Marinika, Ćuta…

Sigurno ćete pobediti, zar ne?

Na kraju "spiska zahteva" đilasovski "Proglas" navodi i "medijski pluralizam" i "odgovornost za izvršena krivična dela".

Podržavamo!

Al’ to onda znači da odgovaraju svi, pa i oni koji su 24. decembra razbijači Skupštinu grada i linčovali policajce. I student-huligan Dimitrije Radovanović, jelte.