16.02.2024.

15:11

Foto: printskrin

Vesti

Skandalozno! Đilasovci i tajkunski mediji pljuvali proslavu Dana državnosti: Smeta im sve srpsko! (VIDEO)

Srpske trobojke su se vijorile, građani nisu krili ponos i oduševljenje, a kao kruna proslave organizovani su vatrometi u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Kragujevcu i Banjaluci, kao i prikaz 500 dronova koji su na nebu formirali zastavu Srbije i poruku ispisanu ćirilicom „Živela Srbija“.

Sve ovo naišlo je na, u najmanju ruku, negodovanje od strane prozapadne opozicije koju predvodi tajkun Dragan Đilas!

Naime, đilasovci i tajkunski mediji doslovno su popljuvali proslavu Dana državnosti nazivajući je „kičom“, „velikom predstavom“,  ističući da „nemaju doživljaj prema tome“.

Takođe, na meti njihovih napada našla se i srpska trobojka, koja im očigledno smeta, te je tajkunska novinarka u anketi postavljala ljudima cinična pitanja poput „Je l’ mislite da je dovoljan broj zastava?“ i „Možda su mogli malo više da stave?“.

Tu nije bio kraj. Daško Milinović, ideolog opozicije okupljene oko Dragana Đilasa, na Dan državnosti najbrutalnije je udario na Srbiju vulgarnim rečima i sramnim psovkama, a sve zbog toga što je u Novom Sadu održan spektakularan vatromet.

Svoj doprinos pljuvanju Srbije dao je i pisac i simpatizer opozicije Marko Vidojković, koji je čuven i po tome da je psovao majku predsedniku Vučiću.