Autor: Informer.rs

18.02.2024.

17:23

Foto: Masha Bandjur

Vesti

Orlić žestoko poručio: Praznoglavo saopštenje Đilasove firme, Stefanović živi primer fantoma!

 U zvaničnom saopštenju, on je ocenio kako Dragan Đilas "definitivno ponižava svoje saradnike".

Saopštenje prenosimo u celosti:

- Tajkun Đilas definitivno ponižava svoje saradnike: uvek za saopštenje kojim treba da napadne Aleksandra Vučića nepogrešivo odredi onog ko će od sramote i gluposti da pretrpi najveću štetu. Tako je danas za novu laž o "pokradenim izborima" i "fantomskim biračima" odredio Borka Stefanovića - čoveka koji sam po sebi predstavlja živi primer fantoma nastalog izbornim inženjeringom.

- Borko Stefanović je zbog malverzacija sa nazivom izborne liste promenio čak i sopstveno ime. Sličan slučaj još nije zabeležen - neka neko hitno obavesti tajkunsku Crtu. Potom je Stefanović promenio prebivalište iz Novog Sada u Beograd, kako bi mogao da u glavnom gradu postane odbornik. Šider, Šeneh i Fiola će ovo sigurno uneti u novu rezoluciju EP, samo kad čuju.

- Da bruka bude veća, na pogrešnu temu, saopštenje iz Đilasove firme još je i potpuno praznoglavo. Lista koja je nosila ime predsednika Vučića dobila je u Beogradu 20.000 novih glasova više, na republici celih 150.000. Na oba mesta ima i procenata, kao i osvojenih mandata - više nego pre. A Stefanović, Đilas i njihova bulumenta imaju, zahvaljujući Aleksandru Vučiću, još veće plate. Kojih se ne odriču, naravno: toliko o njihovom "nepriznavanju" izbora.

- Za kraj: neka tajkun Đilas prestane da ponižavanjem svojih poslušnika, neka skupi petlju i napiše saopštenje sam. U njemu neka objasni: sa kakvim je "legitimitetom" uzjahao Beograd 2008., kad je pravio vlast od svog DS i opozicionog SPS, pa još uz manjinsku podršku LDP? Takve krađe narodne volje od tada pa do danas - nije bilo, niti je moguće da se ponovi - zaključio je Orlić.