21.02.2024.

12:22

Foto: Reuters, Beta

Vesti

Marinika se potresla zbog Đilasove slike u Informeru! Gospođi Tepić smeta što je njen Điki ružan: Evo, i to smo vam popravili! (FOTO)

Mariniki je teško palo kako je njen šef ispao na slici na naslovnoj strani Informera. Zbog toga se oglasila na platformi "Iks" i optužila nas za korišćenje filtera, kao da je to smrtni greh.

Da zanemarimo to što je napismena, pa tako piše da koristimo filter za "unakažavanje ljudi", Marinika se na sve to još pita i šta bi bilo da neko predsednika Srbije Aleksandra Vučića "provuče" kroz filtere.

Tepićeva očigledno zaboravlja, ili to i ne računa, da predsedniku Vučiću i njegovoj porodici svakodnevno prete smrću, silovanjem, da ga psuju, vređaju... Ali izgleda da je mnogo gore kada ste ružni, nego kada vas vređaju i prete vam na najmorbidnije načine. Bar po Marinikinim merilima.

Evo, draga gospođo Tepić, potrudili smo se da pronađemo najlepše fotografije vašeg Đilasa. Ne znamo da li smo baš u tome uspeli, ali dali smo taj neki maksimum. Nadamo se da ste sada zadovoljniji.