Autor: Informer.rs

21.02.2024.

21:32

Foto: Foto: Miloš Rafailović

Vesti

Dragan Stanojević zapretio prebijanjem Aleksandru Paviću! Skandal u Pančevu - oglasio se Nestorović

Kako se navodi, Pavić se oglasio povodom današnjih dešavanja u Pančevu gde je dobio pretnje prebijanjem od strane Dragana Stanojevića koji je takođe iz pokreta "Mi".

- Aleksandar Pavić se oglasio povodom današnjih dešavanja! Dragan Stanojević je zapretio Paviću prebijanjem u Pančevu. Branko Lukić je otkrio da knjigovođa naš neće da sarađuje sa nama jer je Stanojević tražio da knjigovođa izvršava kriminalne radnje preko računa udruženja.  Dragan Stanojević se lažno predstavlja kao politikolog - stoji u objavi.

Podsećamo, na sajtu organizacije "Mi glas iz naroda" saopšteno je ranije danas da je u toku proces preobražaja tog pokreta i da je došlo do izvesnih nesporazuma unutar rukovodstva, u grupi od sedam osnivača, tako da su Branimir Nestorović i Aleksandar Pavić u utorak, kako se navodi, "demonstrativno napustili pokret".

Kako se navodi, pokret nastavlja sa planiranim radom i preobražajem u političku stranku, a njime će rukovoditi Veće Pokreta koje čini pet osnivača - Siniša Ljepojević, Mitar Kovač, Jovan Janjić, Branko Pavlović i Dragan Stanojević.