Autor: Informer.rs

22.02.2024.

22:27

Foto: Informer

Vesti

Žestoka rasprava uživo u programu: Vučićević burno reagovao na laži Antonijevića, pa mu sasuo istinu u oči! (VIDEO)

Dragan J. Vučićević istakao je da država Srbija izdvaja 72 miliona evra za lečenje dece.

- Sramota je što Vi Antonijeviću pričate to o sms porukama da preko toga lečimo decu, a ne pominjete da je država izdvojila 72 miliona evra za lečenje dece i ima poseban program za lečenje dece leptira. Država tek sada prvi put plaća lečenje dece sa spinalnom atrofijom i pomogla je lečenju malog Lava - rekao je Vučićević.

Informer

 

Glavni odgovorni urednik Informera Dragan J. Vučićević naveo je da od Branimira Nestorovića nikada nije čuo takve tvrdnje.

- Od Nestorovića nikada ovako nešto nisam čuo i ovo je jedina zemlja u Evropi koja potpuno plaća inovativne i skupe lekove za spinalnu atrofiju, i molim vas u ime malog Lava koji se sa tim borio da to ne govorite i on je danas živ i funkcionalan zahvaljujući državi koja brine o svojoj deci - rekao je Vučićević.

Kada su se smirile tenzije Dragan J. Vučićević i dr Borislav Antonijević su se opkladili u 500 evra, Vučićević je rekao da novi pokret neće dobiti više od 8 odsto glasova na eventualnim izborima, dok je Antonijević tvrdio da že imati čak 12 odsto. Ko dobije opkladu, kako su se dogovorili, iznos će donirati Centru za odojčad, decu i omladinu u Zvečanskoj.

Večerašnju žestoku raspravu pogledajte u nastavku teksta: