Autor: Informer.rs

23.02.2024.

16:53

Foto: Tanja Andric

Vesti

(VIDEO) Hejterska politika opozicije dovela do pojave noža u 'Ribnikaru'? Bokan: Luksemburške NATO tajkunske televizije truju našu decu!

 Dragoslav Bokan sa Instituta za nacionalnu strategiju ističe da "Srbija protiv nasilja" i dalje iskorišćava tragedije u Ribnikaru putem manjih incidenata koji se i dalje dešavaju.

- "Srbija protiv nasilja" iskorišćava tragedije u Ribnikaru za svoju medijsku popularnost, a da bi se to dogodilo moraju da imaju mini događaje u školi da bi nastavili svoju politiku. Reč je sigurno o nekoj nameštaljci i neko je gurnuo taj nož u ranac. Država je regovala na pravi način posle tragedija koje su nas zadesile, a dripački napadi na državu su nedopustivi. Luksemburške NATO tajkunske televizije truju naš narod i decu - rekao je Bokan. 

Informer

Naš sagovornik dodaje i da postoje dve krajnosti ljudi koji optužuju sve institucije za tragedije, ali i onih koje nije briga za "Ribnikar"

- Sve što se desi odmah se pretvara se u apokalipsu, osetljivost je veoma pristuna. Ljudima kojima je dosadno i žele da optužuju školu, sistem, vlast i Boga, a imamo i drugu krajnost onih kojih je apsolutno briga za te događaje. Krajnosti služe da bi se napravio haos. Mi nismo roboti, jedna stvar je digitalizacija, ali druga stvar je obrazovanje, empatija i moral. Na groblju su mi pokidali slike na groblju, da sam ih sreo tokom tog akta, šta da im tražim matični broj, moramo da regaujemo na sve izazove kao društvo - kazao je Bokan.