26.02.2024.

08:05

Foto: printscreen

Vesti

Tajkunski urednik Slobodan Georgijev poručuje: Gledaćete šta vam mi dozvolimo! Da su đilasovci na vlasti, RTS ne bi ni izveštavao iz Rusije, već samo iz Ukrajine?!

Direktor vesti na Novoj S Slobodan Georgiev izjavio je u čudu da RTS ima reportera u Moskvi, "kao da je neko napao civile u Rusiji".

- Mi vidimo kako se prezentuje ovo o dve godine rata u Ukrajini. Meni je zanimljivo kako RTS to predstavlja. Za RTS su to dve strane, imaju reportera u Moskvi i u Kijevu, kao da je neko napao Moskvu, kao da je neko napao civile u Rusiji, kao da je neko ubijao civile u Rusiji a ne obrnuto. I onda imamo tu situaciju da ako kažete ovde "uvedite sankcije Rusiji", ovi kažu "zbog čega, pa šta se dešava osim što je ceo svet protiv Rusije, kao što je i protiv nas". Tu se mi povezujemo sa Rusijom - rekao je bez imalo pardona.

Očigledno je da za te njihove navodne slobode o kojima ne prestaju da pričaju ne postoji druga strana. Eto, kako bi oni uređivali RTS da dođu na vlast - gledali bismo šta nam oni dozvole! 

A to dovoljno govori i o njihovoj uređivačkoj politici!