27.02.2024.

09:35

Foto: Ata images

Vesti

Milivojević otkrio plan đilasovaca: Zapad će da lupi rukom i formira vladu! Ako Vučić to odbije, neka uvedu sankcije Srbiji! (VIDEO)

Milivojević je gostujući na tajkunskoj televiziji N1 rekao kako Zapad treba da "lupi rukom" i formira tehničku vladu.

On je priznao da oni ne prezaju ni od čega, samo da se dočepaju vlasti, pa čak iako bi to značilo sankcije za sopstveni narod.

- Znamo kako se to u Makedoniji završilo, izvinite, vi kao vlada niste sposobni da organizujete izbore, moramo da formiramo tehničku prelaznu vladu. To je nešto ka čemu cela ova situacija vodi, dakle tu postoji trenutak kada neko iz sveta kaže ovako dalje ne može i morate da sednete da se dogovorite jer postoji čitav niz sankcija koji itekako mogu da pogode režim. A jednog trenutka i u Makedoniji su morali da sednu za sto sa tim istim Gruevskim, ali došao je neko iz sveta, lupio rukom i rekao ovako ne može, mora neka prelazna tehnička vlada - rekao je Milivojević.

Milivojević je ovim rečima praktično potvrdio saznanje Informera, da su đilasovci na sastanku sa Manuelom Saracinom zatražili da Srbiji hitno budu uvedene sankcije i da iz naše zemlje budu povučene sve nemačke investicije.

Podsetimo, kako smo sinoć objavili, predstavnici tzv. "Srbija protiv nasilja" nemačkom specijalnom izaslaniku za Zapadni Balkan direktno su rekli da treba uništiti Vučića i da je najbolji način za to udar na ekonomiju!

Oni su, dakle, zarad otimanja vlasti spremni da Srbiju potpuno unište i da stotine hiljada ljudi ostave bez posla i zarada!