Autor: Informer.rs

02.03.2024.

14:23

Foto: SNS

Vesti

Nikolić: Đilas iznerviran zbog izveštaja ODHIR-a

- Prepoznao se Đilasov, bivši marionetski režim u obraćanju predsednika Vučića pa rešio da slaže, ono što još nije uspeo. Težak posao, mora se priznati, s obzirom da u njihovom slučaju, istina ne postoji - navela je Milica Nikolić.

- Dobro iznervirani zbog izveštaja ODHIR koji nesumnjivo potvrđuje njihovu lažovsku prirodu i baca u vodu svaku njihovu, bezumnu, priču o navodno pokradenim izborima. Dodatno, žestoku nervozu im izaziva kritika Izveštaja, kako upravo Đilas i Šolak na svojim tajkunskim medijima dehumanizuju i kriminalizuju, svakodnevno, predsednika Vučića i njegovu porodicu.

- I nije predsednik Vučić potvrdio nove izbore u Beogradu, ali je potvrdio svoj stav da bi izbori trebalo da budu potpuno legitimni i legalni, a ne onakvi kakvi su uvek bili, dok su bili na vlasti lopovi iz bivšeg režima.

- I potvrdio je ono na čemu ove marionete stranaca, zajedno sa albanskim lobistima, predano rade, a to je de jure i de fakto priznanje nezavisnosti lažne države, potpuno okretanje leđa našem narodu u Republici Srpskoj, okretanje leđa Kini i uvođenje sankcija Ruskoj Federaciji. Istina koju im je u oči predsednik Vučić danas sasuo, jako ih je zabolela!

- Ali neka znaju, ni sada, ni odmah, ni za 4, ni za 44 godine, neće obrisati njegovo ime. Neće ni za 444 godine, biće u istoriji, kao najveće!