Autor: Informer.rs

02.03.2024.

14:40

Foto: Masha Bandjur

Vesti

Orlić izneo nepokolebljiv stav: Na novim izborima u Beogradu ćemo ostvariti još ubedljiviju pobedu!

Orlić je na konferenciji za medije, nakon sednice predsedništva SNS-a, rekao da će rezultat novih izbora za Beograd biti pobeda onih koji su pokazali ozbiljan i odgovoran odnos, koji žele samo najbolje i gradu i zemlji.

- To će ljudi da cene, ne samo zbog toga što će to da bude sušta suprotnost kao što je uvek i bila nasilnicima sa druge strane - rekao je Orlić.

On je dodao da su njihovi politički protivnici dokazani nasilnici zbog toga što su "divljali i u Narodnoj skupštini i u Gradskoj skupštini".

Informer

- U istoriji takve nasilnike nećete pronaći. Sami su to radili i svi su to videli. Kako su divljali i na koji način u skupštini, uništavali imovinu. Ko je divljao i iživljavao se, videli ste - naveo je on.

Dodao je da se deo opozicije predomislio kada je vlast održala izbore onako kako su oni zahtevali.

- Opet pretnje, biće nasilja. Dakle, od svega onoga što ste slušali i gledali, godinama i mesecima unazad, ništa kod njih nije ni važno, ni bitno, ali nasilje im je konstanta. Jedna od retkih uz, recimo, i ono što im je na prvom mestu - da im je jedini faktor okupljanja njihova zajednička mržnja prema Aleksandru Vučiću - zaključio je Orlić.