03.03.2024.

18:29

Foto: Miloš Rafailović

Vesti

Hajde zaustavite narod sad ako možete! Vučić jasan i glasan: Neka bude borba neprestana!

Predsednik je istakao da je narod pokazao koliko je zadovoljan time koliko se o njemu i brine. 

- Ovo vam je poruka običnog naroda, ovo vam je pokazao narod koliko je zadovoljan time koliko o njima brinete. Mislio sam na sve vas koji samo čekate da dobijete tašnu, mašnu, sekretaricu i zaboravite na svakog drugog sa kim treba da razgovarate. Hajde zaustavite narod sad ako možete - rekao je predsednik.

Kako je naveo, on nema lični interes da učestvuje u bilo kakvoj beogradskoj kampanji, ali ima interes kao građanin Srbije. 

- Nemam nikakav lični interes da učestvujem u bilo kakvoj beogradskoj kampanji. Imam interes kao građanin Srbije jer bih voleo da Beograd nastavi da se razvija, a najveći mi je motiv vaša podrška, snaga, svaku kuću obiđite. Da ih pobedimo, ubedljivije nego u decembru. I još jače, sa još većom razlikom, da im pokažemo da ne možete poštene ljude da optužite da su lopovi, i da im pokažemo da Beograd jeste kosmopolitski grad, ponosimo se time, ali je Beograd i Srbija, srpski grad, ostao je i biće. Hvala vam za ljubav. Neka bude borba neprestana do konačne pobede, živeo Beograd, živela Srbija! - zaključio je predsednik.