04.03.2024.

12:29

Foto: sns.org.rs

Vesti

Pucaju po svim šavovima! Mirković: Sve je veća panika u redovima tajkuna Đilasa!

Njegovo saopštenje prenosimo u celosti:

Strah od izbornog debakla koji im sledi, doveo ih je u situaciju da sami sebe demantuju i da se "guše" u sopstvenim lažima.

Dobrica Veselinović koji je par dana pred izbore 17.12. pohvalno govorio o transparentnosti i uređenosti biračkog spiska, danas baš to navodi kao "temelj za poštene i fer izbore" i na taj način potvrđuje da su danima, nedeljama, mesecima, lagali i obmanjivali građane, da su poslednji izbori bili pokradeni.

Svesni su i da će pored takvih laži, neverovatne kampanje mržnje, najgorih podmetačina, izmišljotina na predstojećim izborima izgubiti ubedljivije nego ikad i da neće uspeti u svojoj nameri da ih stranci dovedu na vlast, po svaku cenu.

Srbija nije ničija prćija i vremena u kojima su razno razni stranci sastavljli vlade, birali ministre, gradonačelnike, predsednike opštine, su ružna prošlost i nikada se više neće vratiti dok je Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke.

U Beogradu i Srbiji odlučivaće isključivo i jedino naši građani, na izborima svojim glasovima, jer je naša zemlja slobodna, suverena i nezavisna koliko god to smetalo kako domaćim tako i inostranim političarima.

Politika Aleksandra Vučića, postignuti rezultati, ispunjena obećanja kao i projekti poput Ekspa, izgradnje beogradskog metroa i razvijanje svakog dela Beograda i Srbije, razlozi su zašto imamo poverenje građana.

Najbolja potvrda toga će biti već na sledećim izborima, kada god oni da se održe i dokazaće da narod želi srpsku vlast, sigurnu i svetlu budućnost koju jedino garantuju Aleksandar Vučiću i Srpska napredna stranka.

Zato smo sa velikom radošću krenuli u ovu kampanju, po najubedljiviju pobedu do sad.

Živeo Beograd, živela Srbija.