06.03.2024.

10:24

Foto: Zoran Sinko

Vesti

Opozicija i dalje kuka - nećemo na izbore! Đilasov ađutant Miljuš: Imamo isplanirana putovanja za praznike, a to nam je važnije od građana Beograda!

Đilasov ađutant Branko Miljuš ponovio zahtev upućen državi da nikao ne žele da izbori budu održani 28. aprila jer imaju isplanirana putovanja za praznike.

Podsetimo, đilasovska opozicija  tražila je hitno održavanje novih beogradskih izbora, a sada  rade sve kako ne bi izašli na iste, a kao razlog navode praznike, odmore, maraton.

Dragoljub Draža Petorvić, glavni urednik niskotiražnog tabloida Danas koji posluje pod palicom tajkuna Dragana Đilasa, požalio se na datum održavanja novih beogradskih izbora, iako oni još nisu ni raspisani, a sve jer se sekira kako će da ode na odmor.

-  Ako ti izbori budu 28. aprila, pred Prvi maj, koji je u sredu, kad ljudi već 26. aprila uveče se evakuišu iz glavnog grada, pretpostavljam da je to biračko telo koje bi glasalo za opoziciju. Naravno, ne postoji sad tu neki algoritam. Ja sam planiramo da 26. odem negde u zapadnu Srbiju i da budem tu do Đurđevdana - rekao je tajkunski urednik.

Miloš Pavlović iz Narodnog pokreta Srbije na čijem je čelu Miroslav Aleksić za tajkunsku N1 je izjavio da taj datum "„nije prihvatljiv za koaliciju jer je to momenat kada je školski raspust, maraton, a građani spajaju odmore sa 1. majem".

Očigledno je da je opoziciji važnije da odu u neku banju, nauživaju se i dobro odmore važnije od građana Beograda!

Informer