16.03.2024.

14:51

Foto: printscreen

Vesti

Srbomrzac koji je tražio da NATO ponovo bombarduje Beograd poručio: Jedva čekam da đilasovci sruše Vučića (FOTO)

– Propustio sam let za Beograd! Baš šteta! Obećavam da ću ga posetiti posle revolucije kada se Srbija ponovo oslobodi Rusije! – napisao je on uz fotografiju na kojoj nosi kačket sa obeležjima lažne države Kosovo.

Informer

 

Felinger je inače u više navrata iskazivao podršku opoziciji okupljenoj oko Dragana Đilasa, napadajući državno rukovodstvo Srbije na čelu sa predsednikom Aleksandrom Vučićem, pozivajući na Majdan u Beogradu.

Uzevši u obzir to zajedno sa činjenicom da je i u novoj objavi prizivao „revoluciju“ u Srbiji, najveći srbomrzac je praktično poručio: Jedva čekam da đilasovci sruše Vučića, pa da im dođem u posetu!

Podsetimo, Felinger je optužio Srbiju da je započela „rat na Kosovu“ nakon događaja u Banjskoj septembra prošle godine, zahtevajući od NATO ponovno bombardovanje Beograda.

– U Banjskoj je počeo rat Srba protiv Kosova. Kao što sam upozoravao cele godine, Rusija i Srbija žele Južni front – sada je tu! Pozivam NATO da odmah pripremi intervenciju protiv Srbije. Bombardovanje Beograda odmah – napisao je on tada.

Informer