Autor: Informer.rs

18.03.2024.

12:19

Foto: printscreen

Vesti

(VIDEO) Linč profesora Radenovića! Opozicioni cirkus u Skupštini, moralo da reaguje obezbeđenje!

Iako na sva usta trube kako se bore za nezavisne institucije, đilasovska klika u srpskom parlamentu dokazuje da su oni ništa drugo već blamantni remetilački faktor.

O tome govore i video snimkci koje objavljujemo.

Umesto da ukažu minimum poštovanja prema Stojanu Radenoviću, čoveku od 76 godina, oni su fizički krenuli na njega i tako izazvali incident već na samom početku zasedanja.

Uzalud je Radenović ponavljao da želi da ostave dobar utisak i pošalju lepu poruku svim građanima, s obzirom na to da je jedina agenda opozicije pravljenje haosa.

Dok je Radenović pokušao da da reč ovlaščenom predlagaču za predsednika Narodne Skupštine ispred liste "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane", mnogi članovi koalicije "Srbija protiv nasilja" su ustali iz svojih klupa i krenuli fizički prema naučniku Stojanu Radenoviću, te je u skupštinu moralo da uđe i obezbeđenje.

Opozcija je kada je Milenko Jovanov uzeo reč, nastavila da a psuje, vređa, stoji, ponaša se na narpimeren način i pokazuje sve ono što jedan parlament ne bi trebalo da bude.

Podsećamo, današnja sednica Narodne skupštine počela je minutom ćutanja zbog jučerašnje godišnjice Pogroma nad Srbima na Kosovu i Metohiji.

Prema rečima Jovanova, opozicija je time naterana da makar na taj način obeleži nasilje nad Srbima na KiM, s obzirom na to da se tokom jučerašnjeg dana niko od njih nije oglasio povodom godišnjice Pogroma, tokom koga je sa svojih ognjišta proterano više od 4.000 Srba i uništeno nebrojeno pravoslavnih manastira, od kojih su mnogi bili pod zaštitom Uneska.