18.03.2024.

19:50

Foto: instgarm

Vesti

Debeo dosije supružnika koji su pretili vrhu države: Osumnjičena zbog ljubomore organizovala prebijanje i paljenje automobila

Kako se nezvanično saznaje, I.T i T. T. se navode i kao investitori više stambenih zgrada u Vrnjačkoj Banji koje u njihovo ime grade firme N.N. iz Vrnjačke Banje, dok veći deo novca potiče iz kriminogenih aktivnosti koje imenovani sprovode.

Takođe, I.T. za svoje poslove oko izgradnje stambenih objekata koristi i deo novca dobijen od svog kuma M. C., koji je osumnjičen da je član organizovane kriminalne grupe koju predvodi D. Š.

Informer

 

I. T. je poznat kao izvršilac više krivičnih dela i to Teško ubistvo u pokušaju, Teške telesne povrede, Krijumčarenje, Nasilničko ponašanjem nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i ekspolozivnih materija, Prinuda, Laka telesna povreda, kao i više prekršajnih prijava iz Zakona o javnom redu i miru.

Inače, T. T. je okarakterisana kao veoma ljubomorna osoba, te sklona osveti u prilog čemu govori i činjenica da je ista tokom 2022. godine angažovala lica iz kriminogene sredine kako bi pretukli M.R. iz Vrnjačke Banje koja je bila u emotivnoj vezi sa njenim suprugom I.T.

Spekulise se da je T.T. organizovala i paljenje automobila Range Rover koji je u vlasništvu O. R. iz Vrnjačke Banje za koju se isto tvrdi da je bila u emotinoj vezi za I. T.

Takođe, pevačica Marina Radosavljević Maki pretučena je 4. avgusta u Vrnjačkoj Banji i to od strane bivšeg ljubavnika I.T. koji se sam predao policiji. Ona je odlučila a ga prijavi, te sada otkrila da je protiv njega pokrenut krivični postupak.

- Upravo se vraćam iz policije, pokrenut je krivični postupak protiv bivšeg partnera I.T. - rekla je Marina za medije tada i nastavila:

- Ne osećam se najbolje, stigao me je stres, non stop povraćam i ne mogu da dođem sebi, uplašena sam za svoju bezbednost i bezbednost svoje porodice.