20.03.2024.

12:44

Foto: printscreen

Vesti

Kurtijev Radoica uhvaćen na delu! Pojavio se snimak u kome priznaje da pali automobile Srbima u Leposaviću (AUDIO-SNIMAK)

Audio snimak nastao je novembra 2023. restoran Libero, Leposavić.

Kurtijev bliski saradnik R. Radomirović u razgovoru sa svojim narkomanima iz Opštine Leposavić mesec dana nakon što je zapalio auto Dragane Miletić - Bebe, bivše zamenice nelegalnog šiptarskog gradonačelnika Ljuljzima Hetemija u jednom trenutku kaže za svog najbližeg saradnika nelegitimnog predsedavajućeg skupštine Burić Gorskog da je neviđeno glup između ostalog jer ne shvata da su upravo Radoica i njegova ekipa narkomana ti koji pale automobile.

Inače i automobil Burić Gorskog je zapaljen 28.01.2024, objavljeno je na Telegram kanalu BUNKER.

Podsećamo, pre svega par dana pojavio se i audio-snimak, objavljen primarno na Telegram kanalu "Bunker", a na kojem Kurtijev zamenik ministra, bivši Srbin Radoica Radomirović, daje instrukcije svojim poslušnicima kako da zapale automobil.

Naime, na istom Kurtijev Srbin Radoica Radomirović dan uoči paljenja auta načelnice opštinske uprave u Leposaviću Radmile Vukićević, daje instrukcije Pavlu Radoviću (suspendovanom tzv. kosovskom policajcu zbog snimka kako konzumira kokain) i Slađanu Mijajloviću (takođe narkomanu) kako da zapale auto, što je i učinjeno.