Autor: Informer.rs

21.03.2024.

15:06

Foto: shutterstock/Informer/printscreen

Vesti

Troslojni Ćuta! Lažni ekolog ukrao toalet papir iz Skupštine: Novi detalji hejterskog divljanja u srpskom parlamentu!

Divljanje hejterske opozicije u srpskom parlamentu i dalje je glavna tema srpske političke scene, a sada su procureli i novi detalji.

Informer

Prema našim informacijama, Aleksandar Jovanović Ćuta je poslanik koji je iz toaleta u parlamentu uzeo toalet papir koji je hejterska opozicija kasnije iskoristila da gađa poslanike vladajuće većine i novoizabranu predsednicu Skupštine Srbije Anu Brnabić.

Ove informacije obelodanio je glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević na drugom Kolegijumu Informer televizije.

Informer

 

- Javili su mi iz Skupštine da je sve snimljeno skupštinskim kamerama i moguće je da će snimci uskoro da se pojave na društvenim mrežama - rekao je Vučićević.

Informer

Podsetimo, o ovoj temi govorio je i predsednik Srbije Aleksandar Vučić upitan da prokomentariše divljanje opozicije u parlamentu.

Vidim da su nasrtali na Stojana Radenovića. Video sam da su po starom maniru pokrali toalet papire. Nisu oni to od kuće doneli. Tim pokradenim papiri gađali su Anu Brnabić.  Ako je to Srbija koju predlažu, ja mislim da neće nikada doći na vlast. Nekad su krali slike, sad kradu toalet papir - istakao je predsednik Srbije koji boravi u Briselu na samitu o nuklearnoj energiji.