27.03.2024.

14:51

Foto: N. T.

Vesti

Dragana Sotirovski, članica Predsedništva SNS: Vrhunac delovanja opozicije je pozivati na smrt predsednika Srbije

- Vrhunac delovanja opozicije je želeti i pozivati na smrt predsednika Srbije Aleksandra Vučića objavljivanjem umrlice sa njegovim likom. I taman kada pomislimo da nema gore, opozicija nas uverava da može da ide još dublje, da bude još crnja, da bude bez ikakvog osećaja za pristojnost i bez srama. Toliko žele vlast da prigrabe za sebe da su spremni na sve. Jel to ta Srbija bez nasilja? Jel su to vrednosti za koje se bore? - ističe Dragana Stotirovski. 

Informer

 

Ona je podsetila da za vreme vladavine SNS nijedan politički protivnik nije nastradao, dok "opozicija poziva na ubistvo legitimno i legalno izabranog predsednika Republike Srbije".

- Pozivam nadležne da reaguju u skladu sa zakonom i da ispitaju pozadinu ovog nakaradnog slučaja! Ovakvi ispadi opozicije samo još više uveravaju građane Srbije i sve naprednjake da se bore i svojim radom grade Srbiju i stvaraju bolju budućnost za naše mlade. To se, uostalom, vidi i na rezultatima izbora poslednjih 12 godina. Živela Srbija - poručila je Sotirovski.