28.03.2024.

10:19

Foto: Informer/Beta

Vesti

Jadna, bedna i strašna kampanja odbrane Dinka Gruhonjića! Šolakovi NVO mediji ne biraju sredstva, pokušavaju da obmanu javnost: On to nikada nije rekao?!?

- Taj grafit je nastavak višednevnih napada na Gruhonjića zbog montiranog snimka na društvenim mrežama i tabloidima u kojem navodno Gruhonjić veliča tog ustašu kao i posle napada istanutih naprednjaka u Skupštini Srbije u kojima se menja čitav kontekst i Gruhonjiću se pripisuje nešto što nikada nije rekao - navedeno je u Dnevniku tajkunske televizije Nova S. 

U bednom i jadnom pokušaju odbrane Gruhonjića i obmane javnosti otišlo se toliko daleko da se tvrdi da je u pitanju proizvod veštačke inteligencije! 

- Dinko skoro da uopšte nije govorio u Dubrovniku. Mi sada vidimo, pratimo to da će veštačka inteligencija doneti takvu vrstu, da kažemo, obrade zvuka i slike da će moći sve i svašta da se spinuje i da se laže. U ovom slučaju, radi se o potpuno otvorenoj, brutalnoj laži da je Dinko nešto rekao - rekla je aktivistkinja Aida Ćorović, takođe učescnica antisrpske tribine u Dubrovniku. 

Gebelsovske metode kojima se Šolakovi NVO mediji koriste neće i ne mogu sakriti istinu - Dinko je sve to, i mnogo više, rekao u Dubrovniku 1. aprila 2023. godine. 

Ko god želi, ceo snimak može pogledati na Fejsbuk stranici Rebedu, na ovom linku, od 23. minuta.  

Podsetimo, antisrpski festival mržnje u Dubrovniku zgrozio je Srbiju. U iskazivanju otvorene ustaške mržnje prema svemu srpskom tada je prednjačio Dinko Gruhonjić, koji je, između ostalog, izrazio zadovoljstvo što deli ime sa Dinkom Šakićem, ustaškim ratnim zločincem i komandantom Jasenovca, poručio da će srpske crkve u Vojvodini pretvoriti u pabove i pričao o tome šta je "najubojitije" za Aleksandra Vučića, kojeg je izvređao najgnusnijim uvredama.