29.03.2024.

12:53

Foto: fotoilustracija/Beta

Vesti

Kritike opozicije su licemerne! Brnabić: Posle terorističkih napada svuda u Evropi je na ulicama vojska i policija!

- Dosta sam putovala i poslovno, ali i pre nego što sam ušla u politiku 2016. godine i znam da kad god je na bilo kom kraju sveta bilo kakav teroristički napad ili bilo kakav incident, na ulicama svih glavnih gradova Evrope, vi imate do zuba naoružanu vojsku i policiju koja čuva železničke stanice, metro stanice, tržne centre, aerodrome, autobuske stanice - rekla je Brnabić novinarima u Valjevu.

Ona je navela da i kada "samozvana elita" ode u inostranstvo onda kažu u tom slučaju kako je to ozbiljna država, kako se promoviše sigurnost i bezbednost građana.

- Kada Srbija to po prvi put uradi, na kraju krajeva zato što i po prvi put imamo tako opremljenu vojsku i policiju, i ničega nam ne manjka, i možemo na taj način da pokažemo građanima Srbije da brinemo za bezbednost i da odvraćamo svaku mogućnost napada, e onda to što im se sviđa u Londonu, i to što im se sviđa u Parizu, i to što je prelepo u Berlinu, je katastrofalno u Beogradu. I to je to licemerno - rekla je Brnabić.

Brnabić je to rekla odgovarajući na pitanje kako komentariše napade opozicije i pojedinih medija pošto je dodatno pojačano obezbeđenje u tržnim centrima posle napada u Moskvi.