Autor: Informer.rs

02.04.2024.

16:44

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Vesti

Ključ stabilnosti, mira i nenadmašne ljubavi: Ko je supruga mandatara za sastav nove vlade - Miloša Vučevića?(FOTO)

Iako platinastu plavušu veoma retko možemo videti u javnosti, s obzirom na to da joj ne prijaju eksponiranost i prestonički događaji, Maja privlači pažnju svojom nesvakidašnjom sofisticiranošću, ljupkošću i ledenom lepotom, te je mnogi neretko porede i sa kultnom glumicom Mišel Fajfer iz mlađih dana. 

Miloš Vučević putem socijalnih platformi veoma retko deli fotografije privatnih tematika, te smo do sada veoma retko imali prilike da vidimo porodicu na okupu, izuzev izbornog dana kada je sa suprugom pojavio na birališu, a blagostanje kojim su odisali - govorilo je više od reči - nenadmašna podrška, vanserijska ljubav i skladna intelektualna nit, krucijalni su parametri za multiplatformski uspeh. 

Vučevićevog nasledika Mihaila šira javnost upoznala je putem društvenih mreža kada se septembra 2022. godine prijavio za služenje dobrovoljnog vojnog roka, a ovim potezom oduševio je čitavu porodicu. Na dan kada je mladić polagao zakletvu u Somboru, pratioci su imali prilike da vide nezaboravne fotografije - koje će ostati "trag u vremenu."

Mnogi ističu da su sinovi od oca nasledili nepokolebljiv stav, čast i poštenje, a od majke lepotu, upornost i entuzijazam.