05.04.2024.

09:49

Foto: Fotoilustracija/Beta

Vesti

Bedno, bednije, "Srbija protiv nasilja"! Ponosno pljunuli svom narodu u lice - Biljana Đorđević: Da, Srebrenica je bila genocid!

Đorđević je gostovala na Javnom servisu Srbije sa Sandrom Božić, poslanicom Srpske napredne stranke, gde je bilo reči o raznim aktuelnim političkim dešavanjima, a kada se potegla tema oko toga što su đilasovci tužakali Srbiju strancima, Božićeva je rekla: 

- Kako vas nije sramota da idete u Eu kod Viole fon Kramon da tražite novac jednom rukom, a drugom rukom da tražite sankcije za građane Srbije? Treba da vas je sramota! Recite mi, da li je Srebrenica genocid - upitala je Božićeva, na šta je Biljana Đorđević ponosno odgovorila: 

- Da, Srebrenica je bila genocid! 

Podsetimo, i Đilasova Marinika Tepić je svojevremeno u Narodnoj skupštini Republike Srbije urlala i insistirala da se srpski narod predstavi genocidnim, pa je tom prilikom izjavila:

– Vi se frljate nečim što je toliko teška i ozbiljna stvar kao što je genocid, a niste u stanju da prepoznate da genocid nije pitanje broja, nego namere da se neki narod istrebi i da nestane. A mi o tome imamo snimke, koji svedoče o tome u haškom sudu, da su građani Srebrenice odvajani na muške i ženske. Tu je ta genocidna namera – govorila je tada Marinika Tepić, pokušavajući očigledno da celom srpskom narodu nametne krivicu.