06.04.2024.

12:39

Foto: Fotoilustracija/Tanjug/Informer

Vesti

SNS i koalicioni partneri prikupljaju potpise za beogradske izbore! Vučević stigao u Obrenovac, Brnabić dala potpis na Savskom vencu!

Prikupljanje potpisa je počelo u 12 sati u opštinama Obrenovac, Zemun i Savski venac. 

12.45 - Vučić stigao u Zemun

redsednik Srbije i član Predsedništva SNS Aleksandar Vučić dao je danas u Zemunu potpis podrške listi naprednjaka i koalicionih partnera za beogradske izbore "Aleksandar Vučić - Beograd sutra" i poručio da Beograd mora da bude na pravom putu.

Detaljnije pročitajte u posebnoj vesti

12.30 - Dačić i Šešelj dali podršku

Došli su i Ivica Dačić i Aleksandar Šešelj i dali podršku u Zemunu.

12.20 - Ana Brnabić na Savskom vencu

Potpredsednica glavnog odbora Ana Brnabič stigala je u Sokolski dom na Savskom vencu.

- Nadam se da ćemo po starom dobrom običaju brzo i efikasno prikupiti dovoljan broj potpisa i već sutra predati listu. Očekujem pobedu, da se potvrdi ona pobeda koju smo ostvarili u decembru 2023. i da bude još ubedljivija. Da imamo pun legitimet i da nastavimo da radimo, jer je Beograd pod privremenom upravom neko vreme, a to nije dobro za Beograđane i grad - rekla je Brnabićeva.

Navela je da izlaze na izbore sa puno ideja i projekata, a da je u fokusu EKSPO 2027. godine.

- Da predstavimo Srbiju kao jednu uspešnu, pobedničku zemlju.

Tu je i ministarka poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Jelena Tanasković.

Informer

 

Podsetimo, u prostorijama Opštinskog odbora Savski venac, potpis podrške dali su potpredsednici Glavnog odbora SNS Ana Brnabić, Irena Vujović, članovi Predsedništva SNS Jelena Tanasković, Goran Vesić i Nebojša Bakarec. Prisutni su i Aleksandar Šapić, Dubravka Đedović Handanović, funkcioner Socijalističke partije Srbije Aleksandar Antić, predsednik Opštine Savski venac Miloš Vidović, državni sekretar ministarstva za sport Marko Kešelj.

12.20 - Vučević stigao u Obrenovac

Predsednik stranke Miloš Vučević je ovom prilikom rekao da oovo još jedna potvrda da se SNS ozbiljno sprema za nadolazeće izbore u Beogradu.

Vučević je za našu televiziju govorio o predstojećim beogradskim izborima, ali i o divljanju nasilne opozicije. Više o tome pročitajte OVDE.

U opštinskom odboru SNS u Obrenovcu zajedničkoj listi su među prvima podršku potpisima dali, osim Vučevića, i članovi Predsedništva stranke Arno Gujon, Marko Đurić i Miroslav Čučković, kao član Glavnog odbora Aleksandar Mirković. Pored njih potpis podrške su dali i predsednik Gradskog odbora Socijalističke Partije Srbije (SPS) Nikola Nikodijević, kao i Dejan Tomašević.

12.25 - Stigli Momirović i Kisić

U Opštinski odbor u Zemunu su stigli i ministri Darija Kisić i Tomislav Momirović.

12.08 - Orlić stigao u Opštinski odbor u Zemunu

Potpredsednik Glavnog odbora Vladimir Orlić stigao je u Opštinski odbor u Zemunu. Tu su i Zlatibor Lončar, Milica Đurđević Stamenkovski, Vjerica Radeta...

11.50 - Opština Savski venac

Brojni građani već čekaju u redu da daju svoj potpis Srpskoj naprednoj stranci. Iako je početak zakazan za podne, mnogo pre tog termina u opštinskim odborima su se stvorile gužve.

Među prvima je došla Nada Macura, a nedugoo za njom i ministar Goran Vesić, Nebojša Bakarec, Irena Vujović, Marko Kešelj.

Predsednik Srbije i član SNS Aleksandar Vučić potpisaće podršku listi danas u 12.45 u opštini Zemun.

Kako je saopšteno iz SNS, predsednik Srpske napredne stranke Miloš Vučević prisustvovaće prikupljanju potpisa za beogradske izbore i obratiće se medijima danas u 12 časova, u Obrenovcu, u Sokolskom domu, a potpredsednik Glavnog odbora SNS Marko Đurić potpisaće podršku listi danas u 12 časova u Obrenovcu.

Potpredsednici Glavnog odbora Stranke Ana Brnabić, Irena Vujović i Aleksandar Šapić potpisaće podršku listi Srpske napredne stranke i koalicionih partnera danas u 12 časova u prostorijama Opštinskog odbora Savski venac i obratiće se medijima.

Potpredsednik Glavnog odbora SNS Vladimir Orlić potpisaće podršku listi danas u 12 časova u velikoj sali GO Zemun i obratiće se medijima, navedeno je u saopštenju.