Autor: Informer.rs

08.04.2024.

17:11

Foto: printscreen

Vesti

Mirković: Količina bahatosti, primitivizma, ali i svojevrsnog ludila zahvatilo stranačke redove tajkuna Dragana Đilasa

- Od njih se svašta može očekivati, ali da će jedan potrčko najgoreg gradonačelnika u istoriji vređati, omalovažavati i govoriti kako da se ponaša i šta da radi jedan predsednik, zaista je iznenađenje.

- Pored niza budalaština i laži koje su napisane interesantno je da su i ovo pismo iskoristili da na najgori način pišu o Srbiji, što još jednom potvrđuje o kakvim se ljudima radi.

- Koliko je samo licemerno kada o nasilju govore oni koji likuju kada naše aktivistikinje tuku, maltretiraju, zlostavljaju, oni čiji ideolozi pozivaju na ubistvo Aleksandra Vučića, a svima nama prete da ćemo plivati Dunavom i Savom.

Informer

 

- O korupciji pričaju oni koji su vreme svoje vlasti iskoristili samo za lično bogaćenje, pa je tako Dragan Đilas od propalog preduzetnika došao do 619 miliona evra zarade svojih firmi i to je samo jedan deo njegove poslovne imperije.

- Dok su Srbija i njeni građini propadali, postajali siromašniji iz dana u dan oni su bili sve bogatiji i to je osnovni razlog zašto ne mogu da pobede na izborima, jer narod sve dobro pamti.

- Nema potrebe da gospodinu Makronu bilo ko govori ko je Aleksandar Vučić, jer on to najbolje zna.

- Zato su i odnosi dva predsednika na najvišem mogućem nivou i u ovim teškim trenucima za našu zemlju.

- Koliko god se trudili da našu zemlju zaustave, Vučića oblate, a sebe smeste u fotelju u tome neće nikada uspeti, jer ljudi u Srbiji pa i Evropi znaju ko je ko.

- Jedino što im je preostalo jesu ovakve budalaštine, koje najbolje potvrđuju o kakvim se političkim diletantima radi - naveo je Mirković.