Autor: Informer.rs

10.04.2024.

20:47

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Vesti

Opozicija u totalnom raspadu, pucaju po šavovima! Bakarec: Đilas je psihički popustio! (VIDEO)

Nebojša Bakarec, narodni poslanik i član predsedništva SNS, ističe da je opozicija u velikom raskolu, jer ne mogu da se slože oko bojkota izbora, kao i to da Dragana Đilasa napuštaju njegovi saradnici.

- Đilasova opozicija nema rep ni glavu. Đilas je lider i on generiše ludilo i nasilje, ali je bilo lako predvideti raskol opozicije i svađu oko bojkota izbora. PSG, Ćuta i Aleksić ne žele da bojkotuju izbore, a za bojkot su raspali DS i Đilasova stranka. Đilas je isključio par poslanika iz svog poslaničkog kluba, a napustila ga je i Ana Stevanović, jer se ne slaže sa bojkotom. Opozicija puca po šavovima i bojkot neće imati efekta. Đilas će da uništi svog potrčka Miloša Jovanovića i naći će drugog potrčka za sebe - rekao je Bakarec. 

Informer

Bakarec dodaje i da je Dragan Đilas psihički popustio i da je u nastupu ludila.

- Miloš Jovanović će izaći na izbore i neće da učestvuje u bojkotu, pa je pitanje šta će Đilas da uradi. Đilas je u nastupu ludila i psihički je popustio, što se videlo i u skorašnjoj emisiji gde je gostovao. Sprovedene su preporuke ODIR-a i biće uvedeno još preporuka i na sastanak će doći pola njegove opozicije. Đilasov mašinski mozak je zabagovao i popustio je totalno i glup je kao tocilo - kazao je Bakarec.