Autor: Informer.rs

20.04.2024.

20:50

Foto: ATAIMAGES/Marko Đoković/Aleksandar Jovanović Cile/Informer

Vesti

BESTIDNO I SRAMNO! Organizovani napadi na voditeljku Informera: Udruženo je linčuju, ne bi li je ućutkali, ali Jadranka im nije ostala dužna (VIDEO)

Jadranka je prvo prozvana od strane voditeljskog šarlatana Ivana Ivanovića zbog epizode u kojoj govori o sramnoj reakciji Dragana Đilasa na izlaganje analitičara Bobana Stojanovića, epizodu pogledajte OVDE.  

U istoj nedelji naša voditeljka našla se i na "udaru" Olivere Kovačević koja ju je tužila, između ostalog, zbog toga što ju je nazvala zamenicom generalnog direktora RTS-a?! 

A zbog sve češćih napada opozicije na račun Jadranke Jevtić, naša voditeljka upitala se otkud to da se baš sada nije našla u Kesićevoj nehumorističnoj emisiji, ako je već postala redovna tema njegovih opskurbnih priloga. 

Ali, da ne bismo zamarali naše čitaoce najbolje pogledajte Jadrankin odgovor na ove organizovane napade, pa sami procenite o čemu se zapravo radi:

Podsetimo, novi digitalni format InfoTok sa Jadrankom Jevtić obrađuje informativne vesti, ponajviše političke, a njih možete da gledate na našem zvaničnom Tik Tok nalogu ili na sajtu informer.rs.