Autor: Informer.rs

21.04.2024.

09:15

Foto: Ata images

Vesti

Obelodanjeno ko uređuje program tajkunskih medija! Sarkazam?! Gospođo, nije lepo, a nije ni pametno, advokati dosta znaju

Nakon što je objavio da će NS na beogrdske izbore izaći u koaliciji sa Veljom Ilićem i Jovanovom Stojković što je Lukićeva ismejala, Gajić se žestoko obrušio na takozvane nezavisne medije ali i samu Lukićevu.

- Gospođa je neformalno glavni urednik informativnog programa na Junajted medijima zbog poverenja glavnog mogula tih medija. Tamo se određuje ko je " prava opozicija" i kako i protiv koga da se deluje. Otuda i ovaj ničim izazvani "sarkazam". Sada ide kampanja valjda protiv ovih iz SPN koji idu na izbore uprkos volji Mefista, tako da se nadam da će nas koje su ubijali ali nisu uspeli do kraja, malo da zaobiđu. Sad je koliko vidim meta Miki Aleksić. Da mi malo odmorimo. Gospođo, pro bono savet. gledajte svoja posla i ne podsmevajte se svom nekada izabranom advokatu. Nije lepo a nije " ni građanski". Na kraju , nije ni pametno, advokati dosta znaju - napisao je Gajić.