23.04.2024.

19:19

Foto: Informer

Vesti

"Šokantno je šta su uradili, pa su morali da lažu" - Vučić o nameštaljci za Srbiju: Ne znam ko je bio odvratniji, ali smo izdržali

Vučić je istakao da je Srbiji u UN napravljena nameštaljka.

- Videli ste juče kakvu su nameštaljaku napravili. To je šokantno šta su uradili, pa su morali ida lažu da su te žene, a žao vam je kad vidite silovane žene, ali vam niko nije rekao da će to uraditi. A onda shvatite da je to bila zamka, da ne možete da ragujete. Videli ste da nisu brinuli, već su bili veseli. Pitao sam se o čemu je reč, a onda smo shvatili da su to dogovorili i sa Amerikancima, Slovencima, Švajcarcima. Ionako se ne zna ko je bio odvratniji - rekao je Vučić i dodao da je Srbija izdržala i pokazala kako jedna mala zemlja ume da se bori za svoj integritet.

- Kad imate toliko toga na vašem tanjiru i morate da razmišljate unapred oko ekonomije, onda vam je jasno koliko nije lako - zaključio je Vučić.

Podsetimo, na sednici SB UN došlo do nameštaljke za našu delegaciju koju je predvodio šef države Aleksandar Vučić.

To potvrđuje spisak zvanica i proslava nakon sednice na kojoj su bili gotovo svi učesnici na čelu sa predsednicom privremenih prištinskih institucija Vjosom Osmani.

Na toj večeri bile su i žene za koje Osmanijeva tvrdi da su žrtve silovanja.