26.04.2024.

15:30

Foto: Fotoilustracija/Tanjug

Vesti

Gnusni, ljigavi i jezivi napadi na Vučića! Dok se srpski lider kao lav bori za Srbiju i svoj narod, uvrede na njegov i račun njegovih najmilijih ne prestaju!

Po već oprobanom receptu koji primenjuju svaki put kada se radi o nekim važnim nacionalnim pitanjima, dok Vučić ulaže i poslednje atome snage kako bi odbranio Srbiju i srpski narod, sumanuti botovi idu kao prethodnica i podrška raznim političkim opcijama u regionu i Srbiji, stranim ambasadama i raznim "analiticarima".

Tako su se ovoga puta, dok se Vučić kao lav borio u Njujorku da našem narodu ne zalepe etiketu genocidnog, ustao i jasno, glasno i hrabro rekao da je to nepravda i da će se naša mala zemlja boriti, na društvenim mrežama ponovo nizali komentari: 

"Budalo bolesna", "Vučiću i Dodiku, je*em vam majku, čekajte smao kraj meseca da prođe rezolucija na UN", "je*em ti mater u pi*ku, Vučiću", "Treba je*avat majku Vučiću i Dodiku svaki dan"... 

Po ko zna koji put, udarili su na Vučića lično, udarili su na njegovu porodicu. Ipak, kao i do sada Vučić je stavio državu i svoj narod na prvo mesto - ispred sebe, svojih roditelja, dece, brata... Ni jednom jedinom rečenicom nije odgovorio niti je mario ni za šta osim da odbrani interese Srbije i srpskog naroda. 

Fer je da makar zbog toga, njemu i njegovoj porodici, svi zajedno kazemo jedno veliko hvala!