27.04.2024.

09:14

Foto: ATAIMAGES

Vesti

Opozicioni analitičar urnisao Jovanovića i Đilasa: Pozivaju se na legitimitet, a sede u Skupštini i uzimaju novac!

Naime, Stojanović je najpre rekao da i Đilas i Jovanović idu u bojkot da ih Savo Manojlović ne bi skinuo sa trona na izborima! 

- Svi sad pričaju o tome da li je Savo Manojlović izašao na izbore kao posledica bojkota Đilasa, Ponoša i Miloša Jovanovića. Ja sam pre 3 nedelje u "Utisku nedelje" rekao da bojkot može da posluži jedino kao sredstvo konzerviranja postojećeg stanja u opoziciji. A ja bih rekao da je Savo Manojlović uzrok bojkota, jer da su izašli svi na izbore, možda bi se odnosi moći u opoziciji promenili. Zamislite da cela "Srbija protiv nasilja" osvoji 25% a Savo sâm, kao nova politička opcija, uzme 10% - rekao je. 

Stojanović je zatim isti dvojac urnisao, rekavši da se i Đilas i Jovanović pozivaju na legitimitet, a sede u Skupštini i uzimaju novac. 

- Ali ako su pre samo 4 meseca pozivali na izbore, onda ne znam kako su tako brzo mogli da zamene strategiju i još najgore od svega, oni pozivaju da se ne da legitimitet, a znate odakle? Sa skupštinske klupeTo birač kad vidi može samo da zaključi: 'šta ovi sad izvode, važan im je samo novac u Parlamentu'. Ja sam prvi koji će pričati o neophodnosti i značaju novca u politici, ja im to neću zameriti, ali znam šta zamera prosečan birač! -  rekao je.