17.05.2024.

11:14

Foto: Zoran Sinko

Vesti

Cela zgrada - svi kandidati za odbornike Zeleno-levog fronta! Opozicija se sprda sa narodom: Optuživali vlast za fantomske birače, a oni imaju fantomske odbornike!

Priča o takozvanim "fantomskim biračima" pokrenuta je pred prošlogodišnje izbore, kada se deo opozicije svim silama, a bez ijednog jedinog dokaza, trudio da progura priču o fantomskim biračima i tako optuži vlast da je pokrala izbore. 

Međutim, svakoga dana vidimo sve više predizbornih mahinacija kojima se bave političari Zeleno-levog fronta.

Na mrežama se širi informacija da su političari Zeleno-levog fronta bukvalno "spakovali" svoje kandidate za odbornike u jednu zgradu.

"Vojvode Šupljikca 24B na Vračaru ima najviše kandidata Zeleno-levog fronta za odbornike u Beogradu. Cela zgrada - svi su kandidati. Neko ih je idiotski preseljavao i sve spakovao na jednu adresu - piše jedan korisnik društvene mreže Iks. 

Informer

Kao što vidimo dve nedelje pred izbore 2. juna, nije vlast ta koja ima fantomske birače već upravo ista ta opozicija. I to ne samo birače, već i fantomske odbornike! 

Orlić: Isterali su sami sebe na čistac i prikazali sebe kao fantome

Član GO Srpske napredne stranke Vladimir Orlić bio je gost "Info jutra" Informer TV gde je  govorio o predstojećim izborima u Srbiji i komentarisao poteze opozicije.

- Padaju im liste po zakonu na kojem su sami insistirali. Isterali su sami sebe na čistac i prikazali sami sebe kao fantome. Uopšte ne sumnjam da će velika većina glasova 2. juna otići politici Aleksandra Vučića - rekao je Orlić. 

O ovome je juče govorila i Biljana Pantić Pilja, član Prеdsеdništva Srpskе naprеdnе strankе koja rekla da su usvojili izmеnе zakona kojе jе opozicija tražila, pozivajući sе na fantomskе biračе, a da sе ispostavilo da opozicija ima fantomskе kandidatе.

Poslanici Narodnе skupštinе su prošlog pеtka usvojili dopunе Zakona o jеdinstvеnom biračkom spisku. Glavna promеna odnosi sе na to da birači koji su promеnili prеbivalištе poslе 3. jula 2023. godinе nеćе moći da glasaju na novoj adrеsi na prеdstojеćim lokalnim i bеogradskim izborima.