19.05.2024.

15:12

Foto: Tanjug

Vesti

Strašno je to što opozicija radi protiv svog naroda - Padaju maske u opozicionim fantomskim redovima!

Novinar Aleksa Marković oštro osuđuje to što opozicija i njene pristalice, poput opozicionog reditelja Gorana Markovića, rade, ali da je više nego očigledno da to rade po naređenju njihovih finansijera.

Nažalost vidimo da se opozicija ne pridžava upravo onih pravila koje su sami tražili. Ako će glasati gospodin koji se preselio u Italiju ,prema onome što piše u svom blogu, onda zaista ne znam zbog čega bi drugi građani Srbije bili diskrimnisani na taj način. Strašno je to što opozicija radi protiv svog naroda, a očigledno po naređenju svojih finansijera. Ne znam do kada će građani Srbije dozvoljavati bahatoj opoziju da pravi razdor među njima. Sramota je još veća ako se tome doda žig genocida koji pokušavaju na nam nametnu posle toliko stradanja Srba - istakao je Marković.

Informer

 

Podsećemo, Branko Klanšček, predsednik Upravnog odbora RTS, raskrinkao je opozicionara i reditelja Gorana Markovića koji je izjavio da se prselio u Trst, u Italiju, ali da će i pored toga izaći na beogradske izbore 2. juna.