19.05.2024.

21:15

Foto: Foto: Zoran Sinko, ATA Images, EPA Images

Vesti

Najsnažniji bedem koji srpski narod ima jeste snaga našeg jedinstva! Petković o Vučićevoj borbi u Njujorku: Izazovi i pritisci se povećavaju iz dana u dan!

Predsednik Vučić sutra putuje u Njujork sa svojom delegacijom gde će braniti interese Srbije.

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju, Petar Petković se oglasio ovim povodom za naš medije i istakao da pruža punu podršku predsedniku Aleksandru Vučiću u predstojećoj, nimalo lakoj borbi.

- Najsnažniji bedem koji srpski narod ima jeste snaga našeg jedinstva da se odupremo svim izazovima i pritiscima koji se pred nas stavljaju, a svedoci smo da se oni iz dana u dan povećavaju i na našu zemlju i na predsednika Aleksandra Vučića. Naš srpski narod na Kosovu i Metohiji to najbolje zna i oseća. Borba koju predsednik Vučić vodi i vodiće u Njujorku protiv sramnih pokušaja stigmatizacije našeg naroda i države, borba je za istinu i borba je za odbranu našeg nacionalnog ponosa i dostojanstva. Svakome kome je Srbija u srcu to su vrednosti koje bi morale u drugi plan da stave sve političke i partijske razlike. Mi smo narod koji je najviše stradao kroz istoriju i rane našeg roda obavezuju nas da uzdignute glave koračamo napred, pod našom jedinom zastavom! Zato pružam punu podršku predsedniku Vučiću, zbog časti srpskog naroda, zbog toga što uvek i na svakom mestu nosi Srbiju u srcu i što pokazuje kako se jedan istinski državnik ponaša i bori za svoj narod - zaključio je Petković.