22.05.2024.

15:45

Foto: Informer

Vesti

Nikolić raskrinkala mrzitelje svoje zemlje: Daleko je nebitnije to što u opoziciji ruše jedni druge, od toga što, svi zajedno, ruše Srbiju!

Izjavu Milice Nikolić prenocimo u celosti: 

- Daleko je nebitnije to što u opoziciji ruše jedni druge, od toga što, svi zajedno, ruše Srbiju. 
Daleko je nebitnije to što Đilas i njegova CRTA napadaju Rokfeler mezimca, Manojlovića, od toga što sinhronizovano napadaju Srbiju.Svakako, pokazuju da ih apsolutno ništa drugo ne zanima, osim toga ko će u kojoj fotelji da sedi. Predložili su da izglasamo zakon čije odredbe sami krše, optuživali SNS da ima fantomske birače, a ispostavilo se da oni imaju fantomske kandidate, nisu sposobni da prikupe potpise za listu, ali bi da vode državu. I sve to rade u najtežim tenucima za srpski narod.


Neki od njih su rekli da ne izlaze na izbore, a zapravo izlaze svi, neki od njih se napadaju zbog liste, ali svi oni proglašavaju srpski narod genocidnim, lažnu državu nezavisnom, a Republiku Srpsku nepostojećom. I dok se predsednik Vučić lavovski bori, u nemogućim uslovima, i dok svom snagom brani naš narod, ovi politički diletanti, bave se, isključivo, svojim i interesima stranaca.
Pokazalo se do sada, kada god se neka nesreća nadvije nad srpskom državom, kada god je našem narodu teško, nema sumnje da joj, ujedinjeno, dodaju još tereta. I tu nikakve razlike medju njima nema, svi su jedanko štetni za Srbiju - podvlači Nikolić.