Autor: Informer.rs

23.05.2024.

10:05

Foto: Ata images / printscreen

Vesti

GDE OVOG NAĐOŠE?! Džihadisti napadaju Vučića preko opskurnih likova: Milošević osvojio 5.462 glasova, a soli pamet Srbiji i predsedniku?!

Slobodna Bosna, naime, objavila je intertvju pod naslovom Upozorenje iz Srbije: "Vučić je nadmašio i Gebelsa, i Šešelja i Miloševića, dobro pazite kakve planove ima s Dodikom i Porfirijem…", a ove klevetničke tvrdnje izneo je ni manje ni više nego Nemanja Milošević, jedan od nosilaca liste "Srbija na zapadu - Da se struka pita".

Da je reč o potpuno politički nevažnoj osobi svedoči i to da je ova lista na decembarskim izborima osvojila tačno 5.462, dakle gotovo duplo manje od broja neophodnih potpisa.

Informer

 

Pa ipak, ovako opskurnog predstavnika liste koja praktično nije postojala na političkoj mapi Srbije, Slobodna Bosna uzima za ozbiljno i daje mu prostor za njegova "smatranja" o Srbiji, predsedniku Vučiću i srpskom narodu.

Sama po sebi i ova činjenica dovoljno govori - hejteri iz regiona vrlo rado će naći korisne idiote u Srbiji samo ako su protiv srpskog državnog rukovodstva.