23.05.2024.

12:57

Foto: mbpi.gov.rs

Vesti

'Svi uz Vučića' - Popović: Borba za istinu i pravdu zajedno sa nezavisnim i slobodnim nacijama!

Ovo poručuje ministar bez portfelja Nenad Popović ističući da je to velika misija Aleksandra Vučića. Njegovo saopštenje prenosimo u celosti:

''To je velika istorijska misija i borba predsednika Aleksandra Vučića koju danas vodi u ime čitavog Srpskog naroda na najvažnijem mestu svetske politike.

Kakav god bio rezultat današnjeg glasanja pod pritiskom svetskih moćnika, hrabrost da se brani srpska sloboda i čast zauvek će ostaviti trag u svetu o postojanju jedne odvažne nacije i njenog predsednika da ustane protiv svih ovih lažnih optužbi koje protiv nje traju već tri decenije.

Srpski narod , narod stradalni i narod nad kojim su izvršeni genocidi i progoni tokom čitavog dvadesetog veka; narod hrišćanski i  veran zavetu svojih otaca da uvek čuva svoje i nikada ne uzima tuđe, nije niti će ikada biti genocidan. 

Tu veliku istinu o našoj naciji i istorijskim činjenicama, danas će u govoru predsednika Vučić, argumentovano i odlučno čuti čitav svet. 

Podržimo ujedinjeno i saborno ovu veliku bitku predsednika Aleksandra Vučića kojom se ne brani samo istorijska  istina, već se grade temelji budućnosti novih generacija Srba da žive u slobodi i u saradnji sa istinskim prijateljima'', piše u Popovićevom saopštenju.