Autor: Informer.rs

23.05.2024.

13:09

Foto: Ata images / printscreen

Vesti

MODUS OPERANDI MAŠINERIJE LAŽI! Samo da su protiv Vučića: Novinarka iz Prištine objavi laž o Srbiji, hejteri jedva čekaju da prepišu!

O tome svedoči i tekst koji je objavljen na portalu Politiko, a koji potpisuje Una Hajdari, takozvana nezavinsa novinarka iz Prištine, a koji je brže bolje potrčao da prenese tajkunski niskotiražni tabloid Danas.

- U Srbiji se pitanje Srebrenice i dalje uzima kao prilika da se ne oda počast žrtvama, već da se razviju nacionalistički i diplomatski mišići zemlje - mudruje autorka koja se predstavlja kao novinarka koja prati teme nacionalizma, manjina i krajnje desničarksih grupa.

Informer

Jedan od sagovornika ovog teksta je i Sofija Todorović, programska direktorka Inicijative mladih za ljudska prava koja je u srpskoj javnosti poznata po fotografiji na kojoj pozira sa kačketom lažne države Kosovo i po zahtevima da se lažnom Kosovu da stolica u Ujedinjenim nacijama.

Informer

Ta i takva Todorovićeva bila je idealni sagovornik za autorku iz Prištine, pošto se unapred znalo da će ponoviti nikad dokazane tvrdnje i stereoptipe o navodnom genocidu u Srebrenici i srpskoj krivici.

Informer