23.05.2024.

14:14

Foto: Twitter, Tanjug

Vesti

NATO lobista koji podržava opoziciju pozvao na bombardovanje Banjaluke! Vodi kampanju protiv Vučića i traži sankcije za zemlje koje glasaju protiv rezolucije u Srebrenici!

On na platformi Iks danima vodi kampanju za usvajanje rezolucije o Srebrenici, o kojoj će se danas glasati u Ujedinjenim nacijama, a protiv srpskog naroda, predsednika Srbije Aleksandra Vučića i predsednika Republike Srpske Milorada Dodika.

Informer

 

Tako je Feligner napisao da “Dodik preti ratom” i pozvao na bombardovanje zgrade Vlade RS i to pod skandaloznim izgovorom da se “sačuva mir”!

Informer

 

- Dodik preti ratom. Dajte da gađamo zgradu njegove Vlade u Banjaluci prvo i brzo da sačuvamo mir - zapretio je srbomrzac, označivši Vučića i Dodika u objavi.

Osim toga, Felinger je Vučićevo citiranje reči kneza Lazara nazvao “srpskim nacionalnim fašizmom”, a takođe je pozvao na uvođenje sankcija državama koje glasaju protiv sramne rezolucije.

Informer

 

Podsetimo, Felinger je podržavao proteste prozapadne opozicije u Srbiji, otvoreno pozivajući na Majdan u Beogradu, ističući da “Vučić mora pasti”.

Osim toga, on je pozivao i na bombardovanje Beograda, kao i da se sa Tašmajdana ukloni spomenik trogodišnjoj Milici Rakić, posvećen deci koja su poginula kao žrtve NATO agresije na Srbiju 1999. godine.