24.05.2024.

19:51

Foto: Foto: Printscreen, Reuters

Vesti

Vučić je sledeći! Jeziva pretnja ukrajinskih propagandista: Posle Fica i Raisija, na redu je predsednik Srbije?! (VIDEO)

Snimak se pojavio na društvenim mrežama, ali za sada nije još uvek poznato da li je hakovan program CBS ili se eventualno radi o fotomontaži.

Zaista deluje neverovatno da je program hakovan, ali i pored toga se postavlja pitanje ko to na društvenim mrežama povezuje ubijene i ranjene sa predsednikom Srbije, ko to poziva na Vučićevo ubistvo, pa ga stavlja u ovakovom kontekstu?

Inače, u spotu koji je prikazan zaprećeno je svima koji posećuju skupove američkog predsednika Donalda Trampa, a potom je direktno smrću zaprećeno Vučiću.

Na snimku se vidi prinskrin vesti o pogibiji iranskog predsednika Ebrahima Raisija, zatim vest o atentatu na Roberta Fica, da bi potom bila prikazana Vučićeva slika sa rečima "Ti si sledeći", tačnije naslov vesti da je uhapšen čovek koji je pretio predsedniku Srbije.

Tramp je okarakterisan kao "lažov, izdajnik i ubica", a na ekranu se pojavila i poruka "Svi neprijatelji ukrajine će biti kažnjeni".