Autor: Informer.rs

25.05.2024.

16:28

Foto: instagram/avucic

Vesti

Srbija je naš zavet, naša zakletva, naš život i naša budućnost! Predsednik Vučić poslao jaku poruku (VIDEO)

- Za nas je Srbija sve! Srbija je naš zavet, Srbija je naša zakletva, Srbija je naš život, Srbija je naša budućnost. Srbiju i nikome i ni za šta nećemo dati. Živela Srbija - napisao je predsednik Vučić na Instagramu uz snimak iz Čačka sa  mitinga SNS.

Podsećamo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas na predizbornom skupu Srpske napredne stranke i koalicije okupljene oko liste "Aleksandar Vučić - Čačak sutra" da je mnogo toga urađeno za Čačak i Moravički okrug u poslednjih 10 godina, ali da se mora nastaviti istim tempom i da je briga za ljude najvažnija. Vučić je rekao da je na lokalu ovde mnogo urađeno, u Čačku i o Moravičkom okrugu od Milonovca, Lučana i Ušća.

"Uradili smo mnogo stvari, naravno ljudi žive svoje živote i nikada nisu sasvim zadovoljni, ali ako pogledate rezultate, ako pogledate semafor i šta je urađeno u odnosu na ono što smo imali pre deset godina, da budemo sasvim fer, svidelo se to nekome da čuje ili ne, nikada u istoriji, posebno dakle od Drugog svetskog rata pa na ovamo, nije toliko toga napravljeno i nije se tom brzinom napredovalo", rekao je Vučić i dodao da ipak to nije dovoljno i da mora bolje.